Vacatures

Accountmanager Aalberts Duurzaam in Oene

Wegens de toenemende vraag naar duurzame installaties en de veranderende energiemarkt hebben wij plaats voor een accountmanager.
Krijg jij een kick van verkoop? Heb jij een groot verantwoordelijkheidsgevoel en sta je stevig in je schoenen? Dan zijn we op zoek naar jou!

 

Over ons
Bij Aalberts Duurzaam is het leveren van kwaliteit en het verlenen van een goede service vanzelfsprekend. Wij denken graag mee met de klant vanaf het moment van opname tot aan de oplevering van een duurzame installaties. Dit doen wij met veel enthousiasme en passie vanuit onze vestiging in Oene. Wij hebben de expertise in huis van alle duurzame installatietechnieken. Hierbij valt onder andere te denken aan zonnesystemen, zonneboilers, warmtepompen en biomassa-installaties.

 

Jouw functie
Als accountmanager bij Aalberts Duurzaam ben je verantwoordelijk voor het gehele verkoopproces. Je hebt contact met klanten en met leveranciers. Je adviseert en denkt mee met bestaande klanten. Daarnaast zal je een deel van je tijd besteden aan het actief werven van nieuwe klanten middels acquisitie. Uiteraard behoort het plannen van en werken met targets ook tot de werkzaamheden. Daarnaast bezoek je (nieuwe) klanten, zowel particulier als zakelijk, waarbij kwaliteit boven kwantiteit gaat.

 

Jouw profiel
Je hebt een echte winnaarsmentaliteit, met een passie voor verkoop! Affiniteit met technische duurzame producten is een pré, aangezien je een heel breed palet aan duurzame installaties moet kunnen aanbieden aan je klanten. Daarbij vind je het een uitdaging om op de hoogte te blijven van de snel veranderende markt door je te verdiepen in nieuwe technieken. Je denkt hierbij in kansen en mogelijkheden.
Dit staat er op je cv:
• Je hebt een afgeronde commerciële en/of technische opleiding
• Je hebt een aantal jaar relevante verkoop ervaring
• Je hebt aantoonbare affiniteit met technische duurzame producten
• Je bent leergierig, nieuwsgierig, zelfstandig, proactief en doelgericht.

 

Solliciteren
Word je uitgedaagd door deze functie? Stuur dan nu je C.V. naar het volgende e-mail adres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  t.a.v. Ellen van der Maten.

Past de geschetste functie niet bij jou, maar ken je iemand die perfect in het gevraagde profiel past? Stuur dan deze vacature door!

Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Ellen van der Maten op nummer: 0578-641294 of voor meer informatie kijken op de website www.aalbertsduurzaam.nl

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

 

contact