Vacature Elektromonteur

Over ons
Bij Aalberts Installaties is het leveren van kwaliteit en het verlenen van een goede service vanzelfsprekend. Wij denken graag mee met de klant vanaf het moment van opname tot aan de oplevering van de (duurzame) installatie. Dit doen wij met veel enthousiasme en passie vanuit onze vestiging in Oene. Wij hebben de expertise in huis van alle (duurzame) installatietechnieken.

Wegens uitbreiding van onze activiteiten zijn wij per direct op zoek naar een:


Elektromonteur

 

Jouw functie en profiel
Als elektromonteur bij Aalberts Installaties ga je deel uitmaken van een team van monteurs die (complexe) elektrotechnische installaties aanlegt in utiliteitsgebouwen en woningen. Inspectie en onderhoud van kleine tot grote installaties behoort ook tot jouw takenpakket. Jij zorgt ervoor dat onze klanten correct bediend worden en verzekerd zijn van een goed werkende veilige installatie.
Je bent een allround vakman die een zelfstandige en afwisselende werkkring zoekt.

 

Dit staat er op je cv
• Je hebt een afgeronde MBO opleiding elektrotechniek of rondt deze binnenkort af
• Je hebt aantoonbare affiniteit met elektrotechnische producten
• Je bent leergierig, nieuwsgierig, zelfstandig, proactief en doelgericht

 

Solliciteren
Word je uitgedaagd door deze functie? Stuur dan jouw motivatiebrief met C.V. naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  t.a.v. Dhr. Z. van der Weerd

Past de geschetste functie niet bij jou, maar ken je iemand die perfect in het gevraagde profiel past? Stuur dan deze vacature door!
Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Zwier van der Weerd op nummer: 0578-641294 of voor meer informatie over ons bedrijf kijken op de website www.aalbertsinstallaties.nl

Aalberts Installaties
Houtweg 49
8167 PJ Oene
0578-641294
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.aalbertsinstallaties.nl

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.