Tekenaar / werkvoorbereider

Over ons
Bij Aalberts Installaties is het leveren van kwaliteit en het verlenen van een goede service vanzelfsprekend. Wij denken graag mee met de klant vanaf het moment van opname tot aan de oplevering van de (duurzame) installatie. Dit doen wij met veel enthousiasme en passie vanuit onze vestiging in Oene. Wij hebben de expertise in huis van alle (duurzame) installatietechnieken.

Wegens verdere groei van onze activiteiten zijn wij per direct op zoek naar een:


Tekenaar / werkvoorbereider

 

Jouw functie en profiel
Als accountmanager duurzame techniek bij Aalberts Duurzaam ben je verantwoordelijk voor het gehele in- en verkoopproces. Je hebt contact met klanten en met leveranciers. Je adviseert en denkt mee met bestaande klanten. Een deel van je tijd besteed je aan het actief werven van nieuwe klanten middels acquisitie en het onderhouden van bestaande klantencontacten. Uiteraard behoort het plannen van en werken met targets ook tot de werkzaamheden.

Jouw profiel
Als tekenaar / werkvoorbereider bij Aalberts Installaties ben je door de gesprekken met de klant vanaf de start betrokken bij het ontwerp en het verder uitwerken van de E-installaties. Dit betreft zowel (luxe) woningbouw- als utiliteitsprojecten. Voor deze installaties voer je de benodigde berekeningen uit en werk je de installaties verder uit in AutoCad. Vervolgens calculeer je deze installaties in ons softwarepakket. Na het verkrijgen van de opdracht voer je de werkvoorbereiding uit voor de uitvoering van deze projecten en verricht je het revisiewerk van de tekeningen.

Je bent een vakman of -vrouw die een zelfstandige en afwisselende werkkring zoekt en je bent bereid je kennis verder te vergroten. Schoolverlaters behoren voor deze functie ook tot onze doelgroep.

 

Dit staat er op je cv
• Je hebt een afgeronde opleiding op MBO niveau 4 / MIT-E of je bent bereid om deze opleiding te volgen
• Je hebt affiniteit met technische (duurzame) producten
•Je bent leergierig, nieuwsgierig, zelfstandig, proactief en doelgericht
• Je kunt werken met Microsoft Office, ERP systemen en AutoCad
• Kennis van W-installaties is een pré

 

Solliciteren

Word je uitgedaagd door deze functie?
Stuur dan jouw motivatiebrief met C.V. naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  t.a.v. Dhr. P. van de Ven.

Past de geschetste functie niet bij jou, maar ken je iemand die perfect in het gevraagde profiel past? Stuur dan deze vacature door!
Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Peter van de Ven op telefoonnummer 0578-641294.


Aalberts Installaties
Houtweg 49
8167 PJ Oene
0578-641294
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.aalbertsduurzaam.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.