Nieuws

Onderstaand onze laatste nieuwsitems en mededelingen

Aalberts Duurzaam is gecertificeerd REC Solar Professional!

Na het doorlopen van een uniek certificeringsprogramma is Aalberts Duurzaam door REC gecertificeerd als Solar Professional.Daar zijn we trots op want niet iedere installateur mag zichzelf een REC Certified Solar Professional noemen.

Na het doorlopen van een uniek certificeringsprogramma is Aalberts Duurzaam door REC gecertificeerd als Solar Professional. Daar zijn we trots op want niet iedere installateur mag zichzelf een REC Certified Solar Professional noemen.
Het REC Certified Solar Professional-programma is ontwikkeld met zowel installateurs als eindklanten en beidt talrijke voordelen. Via dit programma waarborgt REC dat installateurs beschikken over de kennis om REC-panelen te verkopen en installeren. Zo kunt u erop vertrouwen dat u niet alleen kiest voor hoogwaardige REC-zonnepanelen maar ook voor een hoogwaardige installatie.

Waarom doet u er goed aan om te kiezen voor een REC Certified Solar Professional-installateur?

 • Kwaliteitsproduct, kwaliteitsinstallatie
  U weet dat het paneel van hoge kwaliteit is én dat het wordt geïnstalleerd door een zeer bekwaam installateur die is getraind, wat zorgt voor meer gemoedsrust over de kwaliteit van uw installatie.
 • Extra comfort
  Geniet van de zekerheid dat uw installateur zorgvuldig is geselecteerd, getraind en gecertificeerd door REC.
  Om een REC Certified Solar Professional te zijn, moet de installateur onovertroffen service en betrouwbaarheid bieden.
 • Uitgebreide garantie
  Door te kiezen voor een REC Certified Solar Professional, kunt u zonder extra kosten profiteren van REC’s unieke REC ProTrust-garantiepakket.
  Met de REC ProTrust-garantie krijgt u 5 jaar extra productgarantie (25 jaar in totaal) en tot wel 25 jaar dekking voor het geleverde werk.
  Plus 25 jaar prestatiegarantie van REC.


Bekijk het certificaat