Nieuws

Onderstaand onze laatste nieuwsitems en mededelingen

Energie besparen en duurzame energie

Energiebeurs in Epe

April 2014:
Zaterdag 10 mei presenteren een achttal lokale ondernemers hun produkten en diensten voor het energiezuiniger maken van uw woning tijdens de Energiebeurs Epe 2014.

Energie besparen en duurzame energie benutten staan volop in de belangstelling. Het isoleren van uw huis is goed voor het milieu, en ook aantrekkelijk voor uw portemonnee. En op steeds meer daken in onze gemeenten zijn zonnepanelen 10 jaar wordt dit een intessante investering voor veel burgers.
De ondernemers zijn zich er van bewust dat bijdragen aan een duurzame gemeente Epe ook financieel aantrekkelijk moet zijn, en dat vertrouwen in de geleverde oplossingen belangrijk is om duurzame zaken te doen. Daarom vertellen ze u graag, als lokale ondernemers uit de buurt, wat ze u te bieden hebben.
Beursbezoekers krijgen de mogelijkheid om in te schrijven voor een gratis energieadvies. Met dit advies in uw hand weet u welke stappen u het best kunt gaan zetten bij het verduurzamen van uw woning. De beurs wordt gehouden aan de Tongerenseweg 116, waar die dag ook een Open Dag is van Hoveniersbedrijf van Triest, van 9.00u - 16.00u. De organisatie is in handen van St. Heerde Duurzaam en de St. Zonnepark Epe (i.o.).
Klik hier voor meer informatie
Deelnemende bedrijven:
- Aalberts Duurzaam
- Biomassatechniek van Munster
- Bouwbedrijf van Laar
- Ebbers Architecten
- Erwin Haas Architect
- Gorter Bouw en Energieadvies
- HEVA - Klimaat en Installatie
- Rabobank Noord-Veluwe
- Van Triest Hoveniersbedrijf

Deel dit artikel via: